Mărturie

Mulțumiri lui Leonard Vancu pentru următoarea mărturie primită mai demult:

Doamne ajuta! 

„Cornelia cu pruncul”

    Pe scurt povestea ei: Lucreaza in Anglia, are un baietel de aproape 3 ani şi fiind insarcinata cu al doilea, dupa mai multe ecografii, triplutest, amniocenteză, paraconsultaţii si ultrascanări 3-4-7D sau G, medicii i-au data verdictul: Sindrom Down.

Mama nu mai are liniste şi precum toate femeile în astfel de situaţii – se perpeleşte zi-noapte, iar asta se propagă pana in Romania, inclusiv la noi in casă, nevasta mea fiindu-i fostă colegă si prietenă.

    La nivelul haiducesc si antitehnic la care am devenit urmare a catorva zeci de cazuri asemanatoare intalnite ori povestite (inclusiv cele in care copilul are sexul diferit de imaginea sau filmul „prompterului” ultramodern), ne revoltăm din nou si Camelia incearcă o influenţă prea directă spre lăsarea dezvoltării pruncului în mâinile lui Dumnezeu. De la Londra mai vin încă 2 scanări avans de naştere, cu acelaşi rezultat. 

    Însă, de Sfinţii 3 Ierarhi, pe 31 Ianuar 2016, Creatorul a hotărât altceva! Ceva care să ne întoarcă, (pentru câta oară?), cu faţa numai către el!   Băieţelul nou-născut este perfect sănătos şi multumeşte la toată lumea de Rugăciune, dar mai ales încercatei sale mame! Mai departe… scrie-n carte şi am încălecat pe o şa şi v-am spus po-vestea aşa…

Mărturii ale părinților găsiți și în revista noastră ,,Zâmbet_de_copil”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

G-ME7P6E68N5
%d blogeri au apreciat: