Fotograf adolescent cu sindrom Down câştiga premiul Positive Role Model

SD

de Texas Right to Life

Oliver Hellowell este un tânăr de 19 ani ce suferă de Sindrom Down. Acest lucru însă nu l-a împiedicat să ajungă un fotograf cunoscut pe plan internaţional. Pagina lui de Facebook a primit zeci de mii de like-uri – asta pe bună dreptate, căci pagina arată munca spectaculoasă a lui Oliver.

SD1

Oliver a început să facă fotografii când era mic, iar acest hobby a devenit modalitatea de a-şi câştiga existenţa. Lucrările lui sunt acum expuse şi admirate de multă lume, inclusiv de fotografi profesionişti care apelează la Oliver pentru inspiraţie. Recent un asemenea fotograf a avut şansa de a fotografia împreună cu Oliver.

SD2

În septembrie 2016, Oliver a primit premiul naţional Positive Role Model for Disability din cadrul National Diversity Awards, drept recunoaştere a caracterului etic şi a determinării sale.

Oliver a primit peste o mie de nominalizări înainte de obţinerea premiului. National Diversity Awards vorbeşte astfel despre realizările excepţionale ale lui Oliver:

Tranziţia către maturitate poate aduce cu sine multe provocări, mai ales dacă suferi de un handicap. Perspectiva lui Oliver asupra vieţii şi determinarea lui de a avea succes în afacerea lui cu arta fotografiei reprezintă o bucurie şi o sursă de inspiraţie. Puţini adulţi tineri de 18 ani se pot lăuda cu propria afacere. Oliver a adoptat aceasta pasiune şi acest talent pentru fotografie şi a dat dovadă de încredere şi determinare în a întemeia o afacere cu-adevărat excepţională.

Care sunt realizările excepţionale obţinute de oamenii din viaţa ta care au nevoi speciale?

Traducere: Flavia-Maria Hemcinschi

http://stiripentruviata.ro/fotograf-adolescent-cu-sindrom-castiga-premiul-positive-role-model/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

G-ME7P6E68N5
%d blogeri au apreciat: