Tg-Jiu, 12 DECEMBRIE 2022, 19:00 – 22:00 – Caravana Cinematografică LifeCall

Eveniment pe Facebook aici.

🎬 Invită-ți familia și prietenii la un eveniment extraordinar– în prezența regizoarei Ligia Ciornei, a actorilor din film și a altor invitați surpriză.

1️⃣ Vino la Cinema Sergiu Nicolaescu să vizionezi un film premiat în Statele Unite ale Americii – filmul de debut al regizoarei LIGIA CIORNEI – ”CLOUDS OF CHERNOBYL – Anul pierdut 1986”.

Filmul se bazează pe o întâmplare reală și descrie lupta unei mame de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie, explozia de la Cernobîl și a decretului cu numărul 770 dat de Nicolae Ceaușescu împotriva avortului.

🎟️ Accesul la eveniment se face în baza unei DONAȚII de 25 lei.
🎟️ TIKETUL – DONAȚIE se găsește pe eventim.ro/ iabilet.ro sau la magazinele FLANCO și DIVERTA sau direct la eveniment.

2️⃣ După film, te invităm la un DIALOG DESCHIS pe marginea temelor expuse în film – familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte mai actuale ca niciodată
🙋‍♀️🙋🙋‍♂️
La acest dialog vor fi prezenți – reprezentanții Life Call, regizoarea Ligia Ciornei și o parte din actorii filmului, dar și invitați speciali, precum psihologi, istorici, medici, profesori și preoți.
🤷‍♀️Astfel, îți clarifici ce este o criză de sarcină și cum poți, la modul real, să sprijini pe cineva.

3️⃣ Faci o fapta bună și susții Viața! 🫶🤱 Valoarea biletului este o donație pentru a susține proiectele LifeCall și, implicit, fiecare femeie însărcinată aflată în criză de sarcină și pruncul ei, pe care asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă.

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Dacă inima ta bate este pentru că o mamă a ales să te nască. Și TU poți sprijini mamele să-și aducă în siguranță pe lume copilașii, ca inimile lor să continue să bată și ei să își împlinească menirea pentru care sunt trimiși pe pământ.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

🤝☕️ Caravana Cinematografică LifeCall este un prilej de networking, de conectare și de dialog, un moment de descoperire a unor oameni care susțin Viața , dar și o ocazie de a te alătura comunității LifeCall.

🕖 PROGRAM:

✅ Primirea spectatorilor în sala de film
✅ Scurt cuvânt de început (5 min)
✅ Vizionarea filmului ”CLOUDS OF CHERNOBYL – Anul pierdut 1986” (1h 30 min)
✅ Dialog deschis cu protagoniștii filmului, LifeCall și invitații (1h)

📍 Caravana Cinematografică LifeCall se va desfășura în 24 de orașe din România, în perioada 5 octombrie – 14 decembrie.

🏃‍♂️🏃‍♀️ Dacă nu ne prinzi în Târgu Jiu, te invităm în următoarele orașe:

📍 Craiova,
📍 Târgoviște.

⏰ Urmărește evenimentele pe pagina de Facebook LifeCall sau pe lifecall.ro/caravana

💚💚💚 Află mai multe despre film și despre Caravana LifeCall din interviul cu Ligia Ciornei, regizoarea lungmetrajului, Isabela Neamțu, cea care a interpretat cu multă măiestrie rolul Irinei, personajul principal și Adelina Fronea, președintele LifeCall:

Parteneri:
Cinema Sergiu Nicolaescu
ASCOR Târgu Jiu
Asociația Down Art Therapy
Domeniul Danielescu
Restaurant La Boieru

Parteneri media:
Radio Romania Regional, Ardeal TV

–––––––––––––––
Despre LifeCall 🤱

LifeCall este o organizație non-profit cu misiunea de a derula programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și de a oferi consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină pentru o alegere liberă a vieții pentru pruncul lor.

LifeCall desfășoară pentru tineri și activități educaționale care invită la informare și dialog pentru ca ei să nu se regăsească niciodată într-o situație de criză de sarcină, sau dacă cunosc pe cineva care poate ajunge în aceasta situatie să știe cum să intervină cu un sprijin concret.

––––––––––––––
💚💚💚 Vino și TU în comunitatea LifeCall!
Dă un sens vieții tale! Susține viața!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

G-ME7P6E68N5